Alerte SMS

Ai obiceiul de a uita de zilele de nastere ale prietenilor, intalniri importante si de alte evenimente?

Atunci, serviciul Alerte SMS iti poate fi de folos. Cu acest serviciu iti poti lua liber de la a-ti mai aminti fiecare ocazie. Va fi treaba noastra sa iti reamintim prin SMS cu privire la orice, la orice data si in orice moment doresti.


Cum sa iti setezi o Alerta SMS folosind WhoSMS?
  1. Inregistreaza-te gratuit pentru un cont fara angajamente.
    Iti vom oferi 10 SMS-uri gratuite pentru a utiliza imediat sistemul.
  2. Din panoul de control apasa click pe "Alerte SMS".
  3. Creeaza-ti propria Alerta SMS oferind detalii ca: numele alertei (pentru identificare), data si ora trimiterii, numarul de telefon mobil la care sa fie trimisa Alerta SMS. Apasa click pe "Salvare" si Alerta SMS este salvata pe serverul nostru!
Cum functioneaza Alertele SMS?
Interfata este intuitiva si usor de utilizat, permitandu-ti sa introduci date pentru aproape orice programare, eveniment sau activitate. Tu alegi cand si cat de des Pe langa data trimiterii, poti alege si daca o alerta sa aibe o recurenta sau nu: zilnica, saptamanala, lunara, anuala.

Alerta SMS este trimisa prompt la data si ora stabilita de tine. Atentie insa, costul alertei va fi dedus din soldul contului tai atunci cand alerta a fost trimisa, nu atunci cand a fost creata. Deci, asigura-te ca ai balanta adecvata pentru data si ora stabilite de tine.

Ai posibilitatea de a edita oricand o Alerta SMS inainte de a a fi declansata trimiterea.

Ca utilizator WhoSMS utilizezi aceasta caracteristica GRATUIT. Trebuie doar sa ai suficient credit pentru a folosi alertele SMS.


Exemple de utilizare
Sunt zeci de exemple de utilizare a mesajelor text, iata cateva:
Aniversari Seteaza cate o alerta SMS pentru fiecare apropiat si nu uiti aniversarea nimanui. Reamintire plata facturi emise Imbunatateste incasarile prin setarea unor remindere de plata a facturilor.
Intalniri si programari la medic Trimite mementouri pentru reamintirea diferitelor programari. Abonamente ce expira Trimite mementouri pentru reamintirea abonamentelor ce expira si trebuie reinnoite.