Exemple de utilizare

Sunt zeci de exemple de utilizare pentru mesajele text (SMS), iata cateva:

  • Mementouri si programari
    Gateway-ul API este pefect pentru evenimente specifice de data, in care lucruri ca mementouri de reinnoire, mementouri de programare, etc pot fi automat trimise la o data si ora stabilita.
  • Formulare de captura date ale site-urilor web
    Orice afacere cu un site web ar putea folosi acest serviciu. Fie ca este un formular de contact sau un formular de comanda, API-ul poate fi integrat pentru a trimite SMS de fiecare data cand formularul a fost completat.
  • Strategia de Contact cu clientii
    Mesajele text pot fi incorporate in strategia ta de contact cu clientii. De exemplu, o companie de credite ar putea trimite un SMS catre clientii sai in momentul in care creditul lor a fost aprobat.
Caracteristici
Fiecare cont la WhoSMS are acces deplin la toate serviciile de mesagerie oferite de noi. Mai jos este o selectie a caracteristicilor ce sunt incluse gratuit in contul tau:
Trimitere automata de mesaje
Poti trimite automat mesaje text catre o singura persoana sau catre un grup direct de pe serverul tau, aplicatie corporativa sau site web.
Primire automata de mesaje
Daca ai activat un numar scurt toate mesajele text primite pe acel numar vor fi transmise direct catre serverul tau.
Raport de livrare automat
Vom trimite catre serverul tau un raport de livrare (Livrat, Nelivrat, In asteptare) pentru fiecare mesaj trimis. Poti vizualiza de asemenea un raport de livrare din contul tau de la WhoSMS.
Personalizare expeditor
Mesajele tale text ajung pe telefoanele mobile de la numele companiei tale. Acest expeditor poate fi personalizat de cate ori doresti pentru fiecare mesaj trimis.
Criptare completa SSL 256 biti
Pentru securitatea ta, toate mesajele trimise catre si de la serverul nostru sunt criptate folosind SSL.
Este GRATUIT!
Folosirea SMS Gateway API nu te costa nimic, nu exista taxe lunare sau taxe de instalare. Face parte integranta din contul tau la WhoSMS. Platesti doar SMS-urile pe care le consumi.