O modalitate excelenta de a ajunge rapid la oameni si ideal pentru a le capta atentia cu oferte speciale. Necostisitor si usor de utilizat.

Lucian Harhata

Manager, Impedio Group SRL


preturi

idei de marketing

Despre noi

WhoSMS.ro este o platforma ce ofera servicii complete de marketing mobil.

Piata publicitatii prin SMS este una din cele mai rapid dezvoltate piete la nivel mondial. Are o putere fara precedent si potentialul de a ajunge la clienti prin chemarea la actiune. Utilizand numerele scurte asociate cu cuvinte-cheie, clientii nostri isi pot crea o baza de date cu abonati. WhoSMS pune la dispozitia clientilor si partenerilor sai acces la tehnologie de ultima ora si modalitati inovatoare de a gestiona bazele de date cu abonati.

Marketingul mobil este folosit in special de corporatiile mari, care investesc sume substantiale in astfel de programe. O corporatie plateste pentru o campanie de marketing mobil in jur de 15.000 - 75.000 lei pe an. Acest model scoate afara din joc majoritatea companiilor mici si mijlocii.

Piata tinta a WhoSMS sunt companiile mici si mijlocii. Acest segment de piata este in mare parte trecut cu vederea si sub-servit in industria marketingului mobil. Cu doar 3.000 lei pe an, furnizam acelasi tip de tehnologie si putem oferi acelasi tip de campanii care in mod normal ar costa o companie in jur de 25.000 lei pe an. Suntem capabili sa facem acest lucru prin impartirea costurilor la o gama larga de clienti, aducand astfel costuri mici pentru toata lumea. In principiu, noi echilibram balanta pentru companiile mici si mijlocii.

WhoSMS.ro este un serviciu dezvoltat de catre SC DimSoft Technologies SRL.