SMS Online Poti trimite SMS catre prieteni, colegi, familie in doar cateva secunde. Ai posibilitatea de a personaliza expeditorul (originatorul) mesajului. Mesajul poate ajunge pana la 612 caractere in lungime (adica 4 mesaje normale). Este mai usor decat trimiterea unui e-mail.
citeste mai mult despre SMS Online
Campanii SMS Ai o afacere? Comunica oriunde si oricand cu clientii tai trimitandu-le SMS cu oferte si promotii sau actualizari despre produsele si serviciile oferite. Folosind campanii SMS aduci beneficii reale afacerii tale si ajuti la cresterea vanzarilor precum si la fidelizarea clientilor.
citeste mai mult despre Campanii SMS
Campanii Voce Inregistreaza un clip audio cu mesajul pe care vrei sa il transmiti. WhoSMS va suna toti destinatarii alesi de tine si le va reda continutul clipului tau audio. Ai posibilitatea de a personaliza campania voce astfel incat destinatarii sa apese un buton pentru diferite optiuni.
citeste mai mult despre Campanii Voce
Numere Scurte Un numar scurt este un numar de 4 cifre (ex. 1868) care poate primi SMS-uri la fel ca numerele normale de 10 cifre. Datorita usurintei de utilizare ele sunt excelente pentru colectarea numerelor de telefon, concursuri, sondaje sau pot fi folosite pentru a usura anumite operatiuni in diferite domenii.
citeste mai mult despre Numere Scurte
Alerte SMS Rezolvi problemele din viata de zi cu zi, gestionezi programul tau zilnic. Primesti alerta SMS cu intalnirile tale, programarile la medic, aniversari, reamintire plata facturi etc. Alerta SMS este trimisa prompt la data si ora stabilita de tine.
citeste mai mult despre Alerte SMS
SMS Gateway API-ul nostru conecteaza aplicatiile, serverele sau site-urile tale la reteaua globala de telecomunicatii. Folosind doar cateva linii de cod, aplicatia companiei tale poate trimite sau primi mesaje text (SMS-uri) catre si de la un telefon mobil.
citeste mai mult despre SMS Gateway