Termeni si conditii de utilizare

Acest document contine termenii si conditiile de utilizare ale serviciilor oferite de www.whosms.ro

Datele de inregistrare
Fiind sub incidenta termenilor de utilizare ai sistemului, sunteti de acord sa:

1. oferiti informatii corecte in formularul de inregistrare.
2. mentineti la zi datele de inregistrare.

Daca oferiti informatii incorecte sau care nu mai sunt de actualitate, WhoSMS isi rezerva drepturi depline de a va suspenda sau sterge contul sau de a va refuza si in viitor accesul la sistem. Prin utilizarea sistemului WhoSMS, va asumati toate consecintele introducerii de date false.

Politica de securitate a datelor
WhoSMS nu comercializeaza adresele de email sau datele oferite de membrii inscrisi.WhoSMS nu divulga adresele, telefoanele sau orice alte date personale catre terte parti, cu exceptia cazurilor extreme cerute de legislatia in vigoare.

Drepturi de autor
Toate textele, imaginile, sunetele, sau orice alt continut al site-ului www.whosms.ro sunt proprietatea SC DimSoft Technologies SRL.

Obligatiile Utilizatorului
Prin utilizarea serviciilor oferite de WhoSMS sunteti de acord:

* sa NU defaimati, abuzati, hartuiti, intimidati nici o alta persoana
* sa NU folositi un limbaj inadecvat, vulgar, obscen, rasial, ofensiv sau plin de ura
* sa NU incitati la activitati ilegale
* sa NU exprimati intentia de a desfasura activitati ilegale
* sa NU violati drepturile unei alte persoane

Utilizatorul ia la cunostinta ca el/ea a citit si accepta acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre Utilizator se considera acceptarea acestor termeni si conditii.

Prin folosirea acestui site, utilizatorul este de acord sa compenseze, apere si sa nu faca raspunzator WhoSMS pentru si impotriva oricaror pierderi, cheltuieli, pagube si costuri, inclusiv onorariile rezonabile ale avocatilor, rezultand din incalcarea lui a prezentilor termeni si conditii.

Limitarea Responsabilitatilor
WhoSMS nu raspunde pentru defectiunile, intreruperile sau erorile serviciilor utilizate. Ele vor fi reparate sau remediate in cel mai scurt timp posibil.

Fiind de acord sa utilizati sistemul WhoSMS, sunteti de acord sa va asumati riscul pentru toate actiunile pe care le efectuati.Sunteti de acord ca WhoSMS nu raspunde de continuturile ilegale, ofensive, obscene, defaimatoare, care aduc daune si care limiteaza drepturile altor persoane

Note generale
Termenii si conditiile de utilizare se afla sub incidenta legilor din Romania. Orice alte drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislatia in vigoare.