O modalitate excelenta de a ajunge rapid la oameni si ideal pentru a le capta atentia cu oferte speciale. Necostisitor si usor de utilizat.

Lucian Harhata

Manager, Impedio Group SRL


Arhiva
Septembrie 2011 Februarie 2011 Martie 2011

Urmareste-ne pe Twitter

Devino Fanul Nostru
blog post image

WhoSMS.ro este partener al celui mai important eveniment in domeniul comunicatiilor mobile din Europa de Est ce va avea loc in perioada 26 - 28 septembrie 2011 la World Trade Center in Bucuresti si anume Eastern European Mobile Monday Developer Summit.

Potrivit organizatorilor, Eastern European Mobile Monday Developer Summit isi propune sa expuna noi modalitati de comunicare, zona de mobile fiind partea cea mai importanta in strategiile de comunicare in viitor.

In cadrul summitului vor avea loc conferinte, workshop-uri, o zona expozitionala cu acces liber pentru public si sesiuni interactive, precum si un showcase de aplicatii mobile, AppCircus, care va avea loc in ziua a doua a evenimentului si va fi deschis pentru toate platformele.

Cei interesati pot inscrie pana la doua aplicatii la AppCircus. Dintre toti cei inscrisi online, vor fi selectate zece aplicatii care vor fi prezentate in cadrul evenimentului. In final, o singura aplicatie va fi nominalizata la selectia pentru Mobile Premier Awards, care va avea loc in timpul Mobile World Congress din Barcelona 2012.

Agenda Eastern European Mobile Monday Developer Summit va cuprinde trei teme principale pe parcursul celor trei zile:

  • Mobile Augmented Version
  • Mobile Development
  • Accelerate Innovation si Droidcon (conferinta dedicata platformei Android)

Printre speakerii prezenti la eveniment se numara:

  • Sanyu Kiruluta, Team Lead for Developer Relations - EMEA at Research In Motion
  • Erik Hellman, Research Manager - Sony Ericsson Labs
  • Eric Reiss, CEO - FatDUX Groupm
  • Raimo van der Klein, CEO - Layar
  • Matthias Schodits, Managing Director - YOC CEE GmbH

Daca esti student si vrei sa vii la eveniment, foloseste codul STUD_EEMoMo pentru a obtine gratuit bilete pe site-ul http://mobilemondaysummit.com/.

Pentru mai multe informatii si inscrieri, va rugam sa accesati http://mobilemondaysummit.com/